[vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1447484159304{margin-bottom: -40px !important;border-bottom-width: -40px !important;padding-bottom: -40px !important;background-color: #eaeaea !important;border-radius: 10px !important;}” bg_color_value=”#d1d1d1″][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1465193505111{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز قطری
۷ شب اقامت در هتل با صبحانه
ترانسفرفرودگاهی تصویب نامه ویزای ویتنام
یک گشت شهری نیم روزی در هوشی مین سیتی و هانوی با ناهار
راهنمای انگلیسی زبان
سیم کارت ویتنام هر اتاق ۱ عدد

توجه:هزینه برچسب ویزا ویتنام ۲۵ دلار میباشد که در فرودگاه شهر هوشی مین سیتی صادر می شود یا هانوی به عهده مسافر است.

تمامی مسافران در هنگام ورود به کشور ویتنام باید ۱ قطعه عکس پاسپورت سایز همراه خود داشته باشند.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1465193494887{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]

مدارك لازم و شرایط در خواست ویتنام:

اسکن صفحه اصلی دارنده گذرنامه.اعتبار گدرنامه از زمان ورود به کشور ویتنام می باید بیش از ۶ ماه باشد.در غیر این صورت حتی با وجود ویزا مسافر اجازه ورود به خاک ویتنام را نخواهد داشت.چک کردن اعتبار بر عهده آژانس متقاضی می باشد.
اسکن عکس رنگی  با پس زمینه سفید از دارنده گذر نامه.
زمان لازم جهت اخذ ویزا ۱۵ روز کاری می باشد.
لازم به ذکر است صادر کننده ویزا اداره مهاجرت ویتنام می باشد و آژانس هیچ گونه مسئولیتی در قبال صدور آن نخواهد داشت و در صورت عدم صدور ویزای هر کدام از مسافرین بقیه اعضا موظف به ادامه مسیر می باشند.
لازم به ذکر است اتاق ۳ تخته به صورت تخت سفری می باشد.

 

توضیحات :

۱- تور و پرواز چارتر، غیر قابل استرداد و کنسلی می باشد.
۲- مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده شرکت گردشگران نمیباشد.
۳- در صورت عدم صدور ویزابه هردلیل از جانب سفارت، شرکت گردشگران به هیچ عنوان مسئول نبوده و سایر همراهان ناگزیر به انجام سفر میباشند.
۴- نفر سوم در اتاق از سرویس اضافه استفاده نموده که به صورت تخت سفری یا تشک اضافه به طور موقت در اتاق قرار می گیرد.
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]