Menu

تور پاتایا ( ویژه 24 دی ماه )

5/5
مبدا : شیراز
  • رفت 24 دی - برگشت 2 بهمن
  • قطرایرویز
  • 8 شب
مقصد : پاتایا
  • رفت 24 دی - برگشت 2 بهمن
  • قطرایرویز
هتلدرجههر نفر در اتاق 2 تختههر نفر در اتاق 1 تختهبچه با تختبچه بدون تخت
wiz pattaya 3*32600003690000N/A2880000
GOLDEN BEACH 3*3390000396000032100002930000
TRAVEL LODGE 3*+35600004300000N/A2990000
IBIS PATTAYA 3*35900004370000N/A3000000
NOVA EXPRESS 4*3640000442000034300003050000
SUNBEAM 4*3710000455000034900003080000
NOVA PLATINAM 4*37400000462000035100003090000
ASIA PATTAYA 4*3740000462000035100003090000
BALIHAI BAY RESORT 4*37800000468000035400003100000
IMPERIAL PATTAYA 4*38100000475000035700003120000
VISTA 4*3840000482000036000003130000
CENTRA PATTAYA 4*3880000489000036300003140000
MERCURE PATTAYA 4*3880000489000036300003140000
LONG BEACH 4*+3980000509000037100003180000
AMARI RESIDENCE PATTAYA 4*+3980000509000037100003180000
GARDEN CLIFF 5*4200000547000039000003290000
PULLMAN PATTAYA 5*4820000667000044400003550000
BARAQUDA PATTAYA 5*4890000680000045000003580000
ROYAL CLIFF 5*5250000754000048100003710000
CENTRA GRAND MIRAGE 5*+6130000929000055500004030000

جزئیات کامل تور

خدمات تور:

بلیت چارتری قطری .ایرویزدر مسیر شیراز./ دوحه. /.بانکوک.- بانکوک ./ دوحه. / .شیراز
ویزای توریستی یکبار ورود
.۸شب اقامت درپاتایا با صبحانه
راهنمای فارسی.زبان .و بیمه مسافرتی
یک عدد سیم کارت برای هر اتاق یک گشت نیم روز در پاتایا

توضیحات:

۱ -تور و پرواز چارتر، غیر قابل استرداد و کنسلی می باشد.
۲ -مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده آژانس ثبت نام کننده می باشد.
۳ -در صورت عدم صدور ویزابه هردلیل از جانب سفارت، شرکت گردشگران به هیچ عنوان مسئول نبوده و سایر همراهان ناگزیر بهانجام سفر میباشند.
۴ -نفر سوم در اتاق از سرویس اضافه استفاده نموده که به صورت تخت سفری یا تشک اضافه به طور موقت در اتاق قرار می گیرد.
۵ -کمیسیون بچه نصف بزرگسال و به نوزاد کمیسیون تعلق نمی گیرد.
۶ -توقف جهت انجام ترانسفردر فرودگاه حداکثرتا۲ ساعت بعد از فرود هواپیما بوده و در صورت عدم حضور به موقع مسافر به هر علتی آژانس و تور به هیچ عنوان مسئول استرداد مبلغ ترانسفرانجام نشده و یا انجام مجددآن نخواهد بود و مسافربایباهزینه شخصی،خودبه هتل محل اقامت در شهر مربوطه مراجعه کند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:

اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار – کپی از صفحات شناسنامه و کارت ملی – ۲ عدد عکس ۴*۳ زمینه سفید – مشخصات فردی آدرس و شماره تلفن – پرینت حساب بانکی با مهر شعبه.

فرودگاه مبدا

فرودگاه مقصد

نکات ضروری

امکانات هتل

از 3260000 تومان

رزرو و مشاوره سفر

راهنمایان آماده پاسخگویی و برنامه ریزی سفر شما

09170906502

09170906505

 دیگر  تورهای پیشنهادی تابستان 98

سلام

دیدگاه و پیشنهاد شما راهنمای ماست

فرم گزارش

ممنونیم که ما را در بهتر کردن خدمات یاری می کنید.