[vc_row css=”.vc_custom_1467095459963{border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 5px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

امکانات تور:

  • بلیت هواپیمایی ماهان از تهران ( رفت به شانگهای – برگشت از پکن )
  • اقامت در هتل های ۵ ستاره با صبحانه
  • ترانسفر دو سره فرودگاهی
  • ۵ روز گشت متنوع با ۶ وعده نهار
  • قطار داخلی شانگهای به پکن
  • ویزای گروهی
  • بیمه مسافرتی
  • راهنمای فارسی زبان

برنامه گشت:

گشت اول گشت نیم روز شانگهای شامل : بازدید از منطقه باند به همراه صرف نهار فست فود ، شب : نمایش آکروباتیک
گشت دوم  گشت تمام روز شانگهای شامل : بازدید از باغ یویو آن – برج تلویزیونی شانگهای و موزه تاریخ – کارخانه ابریشم – خیابان نانجینگ – صرف نهار در رستوران
گشت سوم گشت تمام روز پکن شامل : بازدید از کارخانه مروارید – کاخ تابستانی – معبد بهشت – مراسم چای – صرف نهار در رستوران
گشت چهارم گشت تمام روز پکن شامل : بازدید از دیوار بزرگ چین بهمراه تله کابین – کارخانه یشم – استادیوم المپیک – مرگز طب سنتی چینی – صرف نهار در رستوران
گشت پنجم : گشت تمام روز پکن شامل : بازدید از شهر ممنوعه – میدان تیان آمن – خیابان وانگ فوجینگ + صرف نهار فست فود و صرف شام در رستوران

نرخ نوزاد : ۷۹۵۰۰۰ تومان

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

توضیحات :

  1. تور و پرواز چارتر ، غیر قابل استرداد و کنسلی میباشد .
  2. مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده آژانس ثبت نام کننده می باشد
  3. در صورت عدم صدور ویزا به هر دلیل ، شرکت گردشگران به هیچ عنوان مسئول نبوده وسایر همراهان ناگزیر به انجام سفر می باشند
  4. نفر سوم در اتاق از سرویس اضافه استفاده نموده که به صورت تخت سفری یا تشک اضافه به طور موقت در اتاق قرار میگیرد

مدارک لازم :

نامه تمکن مالی لاتین از بانک به مبلغ ۱۰۰ دلار به تعداد روزهای اقامت به ازای هر نفر
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۷ ماه + کپی صفحه اول و دوم شناسنامه + ۲ قطعه عکس۶*۴ + فرم کامل مشخصات فردی تکمیل فرم مشخصات سفارت چین الزامی می باشد .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]