[vc_row css=”.vc_custom_1467095459963{border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 5px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

امکانات تور :

  1. بلیت هواپیمایی امارات یا قطر ایرویز ( هزینه بلیت به صورت ریالی بر اساس نرخ بلیت روز دریافت می گردد )
  2. اقامت به همراه صبحانه
  3. ویزای هنگ کنگ / راهنمای فارسی زبان
  4. ترانسفر فرودگاهی / بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای هنگ کنگ :

  1. اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر
  2. مدارک شغلی ( مجوز شغلی یا جواز ترجمه شده – گواهی اشتغال به کار با سر برگ لاتین و مهر لاتین – تاریخ شروع به کار – سمت – حقوق به دلار )
  3. گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به دلار و بالای 5000 دلار
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6*4 جدید پشت زمینه سفید
  5. کپی شناسنامه ترجمه شده سرپرست خانواده
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

توضیحات :

  • مدت زمان اخذ ویزا 45 روز کاری می باشد .
  • مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت هر گونه ممنوعیت خارج از کشور به عهده مسافر می باشد .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]