[vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1447484159304{margin-bottom: -40px !important;border-bottom-width: -40px !important;padding-bottom: -40px !important;background-color: #eaeaea !important;border-radius: 10px !important;}” bg_color_value=”#d1d1d1″][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1466695608407{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]
خدمات تور:
بلیت رفت و برگشت هواپیما از تهران
ترانسفر فرودگاهی
راهنمای فارسی زبان
اقامت با صبحانه
گشت ها طبق برنامه سفر
ویزای شنگن
بیمه مسافرتی
 
 
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1466695600398{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]
مدارک لازم :
·         اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار
·         اصل و کپی ازتمام صفحات گذرنامه های قبلی (۱۰ سال گذشته)
·          ۳ قطعه عکس رنگی جدید ۶ ×۴
·         اصل و ترجمه شناسنامه
·         اصل و ترجمه مدرک شغلی
·         اصل و ترجمه سندمالکیت
·         پرینت ۳ ماهه حساب بانکی به انگلیسی با حداقل مانده ۴۰ میلیون تومان
توضیحات :
۱- تور و پرواز چارتر، غیر قابل استرداد و کنسلی می باشد.
۲- مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده شرکت گردشگران نمیباشد.
۳- در صورت عدم صدور ویزابه هردلیل از جانب سفارت، شرکت گردشگران به هیچ عنوان مسئول نبوده و سایر همراهان ناگزیر به انجام سفر میباشند.
۴- نفر سوم در اتاق از سرویس اضافه استفاده نموده که به صورت تخت سفری یا تشک اضافه به طور موقت در اتاق قرار می گیرد.
۵-ارائه ضمانت بازگشت از سفر برای هر مسافر به مبلغ حداقل ۵۰ میلیون تومان به صورت ضمانت نامه بانکی یا چک رمزدار بانکی الزامی میباشد.
۶-مسافران موظف میباشند در وقت تعیین شده در سفارت جهت انگشت نگاری حضور یابند.
۷- در صورت عدم صدور ویزا از سوی سفارت ۲۰ % هزینه تور کسر و مابقی استرداد میگردد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]