[vc_row bg_type=”” parallax_style=”” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”” bg_image_size=”” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”” parallax_sense=”” bg_image_posiiton=”” animation_direction=”” animation_repeat=”” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”” disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”” fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”” enable_overlay=”” overlay_color=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”” overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”” seperator_enable=”” seperator_type=”” seperator_position=”” seperator_shape_size=”” seperator_svg_height=”” seperator_shape_background=”” seperator_shape_border=”” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”” icon_type=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_style=”” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”” icon_border_size=”” icon_border_radius=”” icon_border_spacing=”” icon_img=”” img_width=”” ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column][vc_tabs interval=”0″ tab_style=”search_tab”][vc_tab title=”وقت سفارت آمریکا” tab_id=”84376307-bab8-5″][vc_empty_space][vc_column_text]

تمام متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت مصاحبه نمایند.
ما در امر گرفتن وقت سفارت امریکا،تکمیل فرم DS-160 ، هماهنگی وقت مصاحبه ، پرداخت هزینه های مرتبط با سفارت و تکمیل مدارک موردنیاز ویزا، شما را یاری خواهیم کرد.

یکی از اصلی ترین نکات موثر در برنامه ریزی برای سفر به ایالات متحده امریکا آگاهی از اولین فرصت موجود برای کنسولگری مورد نظر است. فاصله زمانی تا اولین وقت موجود، با توجه به تعداد متقاضیان دریافت ویزا و محدودیت پذیرش کنسولگری موردنظر متغیر است. گاهی می توان برای روز بعد وقت مصاحبه دریافت کرد و گاهی وقت های سفارت تا چندین ماه پر شده است.
نوع ویزای موردتقاضا نیز در پروسه دریافت وقت دخیل می باشد، در زیر ویزاهایی که وقت سفارت یکسان دارند گروه بندی شده اند:
گروه اول: ویزای توریستی، دیدار اقوام، کاری، شرکت در کنگره، درمان پزشکی
گروه دوم: ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی
گروه سوم: ویزای نامزدی و سرمایه گذاری
گروه چهارم: متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن های امریکا
معمولا اولین وقت موجود برای متقاضین دریافت ویزای گروه دوم و چهارم نزدیک تر از سایر گروه ها می باشد. برخی از کنسولگری ها به طور مقطعی تمرکز خود را بر نوع خاصی از ویزا افزایش یا کاهش می دهند، حتما پیش از اقدام به برنامه ریزی قطعی برای سفر، از اولین وقت موجود برای نوع ویزای درخواستی و شرایط جاری در کنسولگری مورد نظر اطلاع حاصل نمایید.

با توجه به امکان تغییر وقت سفارت آمریکا ، گاهی متقاضیان تاریخ وقت گرفته شده خود را تغییر می دهند؛[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”راهنمای برگه های سفارت آمریکا” tab_id=”1434011470625-3-10″][vc_empty_space][vc_column_text]

هر شخص پس از اتمام مصاحبه با سفارت آمریکا ممکن است موفق به اخذ یکی از برگه های زیر شود :
• برگه سفید :
نشان دهنده این است که فرد در همان روز مصاحبه reject شده است.
• برگه زرد :
احتمال ویزا دهی حدود ۷۰ % است . در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید .سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند.
• برگه صورتی :
احتمال ویزا دهی ۹۵ % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.

مدارک مورد نیاز :
مدارک لازم برای پیکاپ آمریکا در دوبی مستقیما به نوع ویزای درخواستی مرتبط می باشد :
۱٫ ویزای B1 , B2 :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
– برای ویزای B1 ارسال دعوت نامه کنگره نیز توصیه می شود.

  1. ویزای F1 , F2 :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگهI-20
    • کپی I-901
    • کپی برگه ADMISSION LETTER
    • ایمیل LATE ARRIVAL ( در صورت لزوم
  2. ویزای J1 , J2 :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگه DS-2019 یا DS-7002
    • کپی I-901
  3. ویزای M1 , M2 :
    • مدارک مشابه با ویزای F1 , F2
  4. ویزای I :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی PRESS ID که کارفرما صادر کرده است .
    • نامه کارفرما که مدت اقامت , دلیل سفر و موقت یا دائم بودن همکاری را شرح داده است.
  5. ویزای H1-B :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگه I-129
    • کپی برگه I-797 A
    • PETITION NUMBER
    • دعوت نامه شغلی
  6. ویزای E :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگه I-94
[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”وقت سفارت انگلیس در دبی” tab_id=”1434011390376-2-3″][vc_empty_space][vc_column_text]

وقت سفارت انگلیس در دبی همه روزه به جز جمعه ها و شنبه ها باز میباشد به این صورت میباشد که سفارت انگلیس (VFS GLOBAL) اصل پاسپورت و مدارک را از متقاضی دریافت نموده و به هیچ عنوان به او بازنمیگردانند (مگر در درخواست های اقامتی یا SETTLEMENT ) و متقاضی میبایستی حداقل ۸ روز تا ۲ هفتۀ کامل در دبی اقامت داشته باشد تا مدارک و پاسپورت ایشان آمادۀ پیکاپ گردد. در برخی ‌
مواقع بنا به خواست سفارت ممکن است این مدت به ۳ هفته ویا بیشتر به طول انجامد، ولی %۹۰ در خواست ها به طور معمول ۷ تا ۱۲ روزه آمادۀ پیکاپ میشوند.

پیکاپ پاسپورت در اصل به معنای مراحل ارسال پاسپورت و مدارک به سفارت , دریافت از سفارت و تحویل آن به مسافر می باشد و تضمینی جهت الصاق ویزا در پاسپورت وجود ندارد.

جمعه ها و شنبه ها  سفارت تعطیل می باشد.

[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”وقت سفارت انگلیس در ابوظبی” tab_id=”90bb4feb-3e6c-9″][vc_empty_space][vc_column_text]سفارت انگلیس در ابوظبی هم همانند دبی زیر نظر شرکت VFS GLOBAL  میباشد. امکان گرفتن وقت سفارت همه روزه به جز جمعه ها و شنبه ها هست و این مرکز هم اصل پاسپورت و مدارک را از متقاضی دریافت نموده و به هیچ عنوان به او بازنمیگردانند (مگر در درخواست های اقامتی یا SETTLEMENT ) و متقاضی میبایستی حداقل ۷ روز تا ۲ هفتۀ کامل در دبی اقامت داشته باشد تا مدارک و پاسپورت ایشان آمادۀ پیکاپ گردد.  در برخی مواقع بنا به خواست سفارت ممکن است این مدت به ۳ هفته ویا بیشتر به طول انجامد، ولی %۹۰ در خواست ها به طور معمول ۶ تا ۱۲ روزه آمادۀ پیکاپ میشوند.[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]