قوانین کشور امارات برای صدور ویزا و تور دبی

   مسافرین محترم باتشکر حسن انتخاب شما خواهشمند است به نکات زیر جهت اقدام ویزا دبی توجه فرمایید .  
  • پاسپورت مسافر باید حتما بالای شش ماه اعتبار از تاریخ خروج داشته باشد .
  • در صورت داشتن پاسپورت مشترک فقط فرزند به صورت همراه در پاسپورت قابل قبول می باشد وهمسر حتما باید پاسپورت جداگانه داشته باشد .
  • چنانچه مسافر پس از اتمام قانونی ویزا (توریست وسرویس) به هر دلیل بیشتر از حد مجاز در امارات اقامت داشته باشد ویا تاخیر خروج نماید (بر مبنای گزارش اداره اقامت دبی) به ازای هر روز آژانس ۱۰۰ درهم از مسافر دریافت میکند. (توجه بفرمایید که این مبلغ ارتباطی به جریمه روزانه مسافر در هنگام خروج در فرودگاه ندارد)
  • در صورت نیاز به اقامت بیشتر از ۱۴ روز در دبی باید از ابتدا درخواست اقامت یک ماهه اعلام گردد (دراین صورت است که نرخ یک ماهه محاسبه ودریافت میگردد) ودر غیر این صورت اگر مسافر با این ویزا ( با درخواست ۱۴ روزه) بدون اطلاع شرکت بیشتر از ۱۴ روز اقامت نماید باید مبلغ ۲۵۰ درهم به صورت اضافه پرداخت نموده وویزای خود را به یک ماهه تغییر دهد .
  • از کلیه مسافران دبی چک ضمانت شخص ثالث جهت ویزای ۱۴ روزه و۵ میلیون ریالی بابت ویزا یک ماهه دریافت میگردد. (چک باید به همراه پاسپورت یا کارت شناسایی صاحب چک باشد.)
  • در صورت مرفوضی ویزا به هر دلیلی مسیولیتی متوجه آژانس نبوده وکل هزینه ویزا دریافت می گردد لازم به ذکر است که کنسلی ویزا واقدام مجدد ویزا هرکدام شامل هزینه جداگانه خواهد بود .
  • مسیولیت تاخیر در زمان تحویل ویزا به هر دلیلی اعم از مسایل مربوط به دولت عمارات و... متوجه آژانس نمی باشد .
  • با توجه به قوانین جدید اداره توریست وجهانگردی دبی مربوط به پرداخت (هزینه توریست ) مسافرانی که از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۴ به بعد در هتل های دبی اقامت دارند بایستی شخصا این هزینه را به هتل پرداخت کنند .لازم به ذکر است این هزینه هیچ ارتباطی به هتل وآژانس ندارد ومسافر مستقیما مسئول پرداخت هتل به ازای هر شب اقامت می باشد .
۱۰درهم برای هتل های ۲و۳ ستاره /۱۵ درهم برای هتل های ۴ ستاره /۲۰درهم برای هتل های ۵ ستاره